چگونه پنیر سالم و با کیفیت را تشخیص دهیم

چگونه پنیر سالم و با کیفیت را تشخیص دهیم

بیو بگ: سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی، برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت، نکاتی را متذکر شد


به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، حشمت اله رضوی موسوی، با اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیارهای شناسایی یک پنیر باکیفیت را تشریح نمود و اظهار داشت: مصرف کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ برای اینکه این اطلاعات، اطمینان می دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است. وی اشاره کرد: پنیر با کیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه های کیفیت بالای این محصول است. رضوی موسوی اضافه کرد: سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیارهای سخت گیرانه ای برای محتوای میکروبی و پروسه تولید پنیر دارد. وی همین طور به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته بندی و نگهداری آن اشاره نمود و اظهار داشت: پنیر باید در بسته بندی های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود. رضوی موسوی، به نظارت های دوره ای و سرزده سازمان غذا و دارو اشاره نمود و اضافه کرد: کارشناسان سازمان بصورت منظم از کارخانجات تولید پنیر بازدید و نمونه هایی از محصولات را برای آزمایش های کنترل کیفیت به لابراتوار های مجهز ارسال می کنند. همچنین، اطلاعات مربوط به تاریخ تولید، ترکیبات تغذیه ای، و میزان چربی و کالری به دقت بررسی می شود. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو علاوه بر بازرسی های مستقیم، آموزش و آگاهی رسانی به مصرف کنندگان و تولیدکنندگان را نیز در دستور کار دارد که با ارائه اطلاعات دقیق، مصرف کنندگان بتوانند محصولات سالم تری انتخاب کنند. رضوی موسوی اشاره کرد: اقدامات نظارتی سازمان و همکاری با دستگاه های دیگر، سبب شناسایی و توقیف محصولات بدون مجوز شده و به ارتقا سلامت عمومی جامعه کمک می نماید.


منبع:

1403/09/12
10:36:26
5.0 / 5
27
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , دستگاه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
بیو بگ BioBag