میرزازاده تاكید كرد؛
ایجاد تعادل بین منابع و مصارف سازمان غذا و دارو ضروری است
به گزارش بیو بگ، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو، بر ایجاد تعادل در منابع و مصارف سازمان تاکید نمود.
به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، فرشته میرزازاده اظهار داشت: سازمان غذا و دارو همچون مهم ترین ارگان های حمایت و حفاظت از سلامت مردم است که نظارت بر تولید، کنترل، صدور مجوزهای بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل و وارداتی را بر عهده دارد. وی ادامه داد: تمامی جمعیت کشور و حتی خیلی بیشتر از آن، ذی نفع خدمات سازمان غذا و دارو هستند و اطمینان دهی از کیفیت، ایمنی و سلامت محصول مطابق با معیارهای ملی، جایگاه ویژه سازمان را در حکمرانی کشور نشان داده است. میرزازاده با اشاره به اینکه ایجاد تعادل بین منابع و مصارف سرلوحه کار سازمان است، اظهار داشت: مدیریت منابع به مفهوم پیشگیری از هدررفت منابع با شناسایی و ممانعت از هزینه های القایی است. چونکه منابع مالی کشور محدود است و در شرایط فعلی چاره ای جز مدیریت بهینه منابع و مصرف وجود ندارد. در همه کشورهای دنیا هم خدمات سلامت در قالب تعریف شده عرضه می شود و ما ملزم به اجرای این چارچوب ها هستیم. وی عنوان کرد: با عنایت به محدودیت منابع، باید برای مدیریت آنها اقدامات ملموسی انجام داد و دستگاههای اجرایی و سازمان های دولتی باید در این راه پیش قدم باشند و این اصل بدیهی است که نمی توان بدون توجه به منابع کشور، تولید هزینه و ایجاد بدهی کرد. معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به این که امسال سازمان غذا و دارو فعالیت مهمی در جهت مدیریت منابع و مصارف انجام داده است، افزود: در نظام مدیریتی برای رسیدن به اهداف، باید ساختار مناسب با مأموریت ها را طراحی و اجرا نماییم و ما خوشحالیم که تمامی پتانسیل خویش را در این عرصه به کار گرفته ایم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب