توصیه محققان استرالیایی؛

قهوه در افزایش طول عمر موثر است

قهوه در افزایش طول عمر موثر است

به گزارش بیو بگ، تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که روزانه دو یا سه فنجان قهوه می نوشند نسبت به افرادی که این نوشیدنی را نمی نوشند عمر بیشتری دارند.



به گزارش بیو بگ به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، به قول محققان، بنظر می رسد دوستداران قهوه قلب سالم تری دارند که ممکنست به افزایش طول عمر کمک نماید.
دکتر «پیتر کیستلر»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه تحقیقات قلب و دیابت بیکر در ملبورن استرالیا، اظهار داشت: «قهوه آسیاب شده، فوری و بدون کافئین با کاهش مشابهی در بروز بیماریهای قلبی عروقی و مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا هر علتی مرتبط بودند.»
در این مطالعه، داده های حدود ۴۵۰ هزار نفر در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال مورد بررسی قرار گرفت و بر میزان مصرف روزانه قهوه و طول عمر آنها، بیماری قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی در آنها تمرکز شد.
با توجه به مصرف روزانه قهوه، شرکت کنندگان به شش گروه تقسیم شدند: بدون مصرف قهوه؛ کمتر از یک فنجان در روز؛ یک فنجان در روز؛ دو تا سه فنجان در روز؛ چهار تا پنج فنجان در روز؛ و بیشتر از پنج فنجان در روز.
محققان دریافتند افرادی که سطح متوسطی از قهوه مصرف می کنند (دو تا سه فنجان در روز) در مقایسه با افرادی که هیچگاه قهوه نمی نوشیدند، بیشترین بهره را در طول عمر خود می بردند.
به نظر می رسید که نوع قهوه کمی مهم باشد: افرادی که قهوه آسیاب شده می نوشیدند، در طول دوره مطالعه ۲۷ درصد کمتر با احتمال مرگ روبرو بودند. کسانی که قهوه بدون کافئین مصرف می کردند ۱۴ درصد و کسانی که قهوه فوری می نوشیدند ۱۱ درصد کمتر با احتمال این خطر روبرو بودند.
فقط کمتر از ۱۰ درصد از شرکت کنندگان در طول مطالعه به بیماری قلبی مبتلا شدند. اما باز هم، احتمال وقوع این اتفاق در میان افرادی که دو تا سه فنجان قهوه آسیاب شده در روز می نوشیدند، ۲۰ درصد کمتر بود و در بین افرادی که مقدار مشابه قهوه فوری یا بدون کافئین مصرف می کردند، به ترتیب ۹ و ۶ درصد کمتر بود.
نوشیدن قهوه هم به صورت قابل توجهی با کاهش خطر ابتلاء به آریتمی قلبی در افراد مرتبط بود.
کیستلر معتقد است: «می تواند علل بیولوژیکی عامل مفید بودن قهوه باشد.»
وی اشاره کرد: «کافئین شناخته شده ترین ترکیب در قهوه است، اما این نوشیدنی حاوی بیشتر از ۱۰۰ جز فعال بیولوژیکی است. این احتمال وجود دارد که ترکیبات بدون کافئین هم عامل روابط مثبت مشاهده شده بین نوشیدن قهوه، بیماریهای قلبی عروقی و زنده ماندن باشند.»


منبع:

1401/07/09
08:45:52
5.0 / 5
413
تگهای خبر: بیماری , بیولوژی , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بیو بگ BioBag