تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی

تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی

بیو بگ: رییس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس گیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تاکید کرد.


به گزارش بیو بگ به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس گیری از آرد مصرفی، اظهار داشت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در پروسه سبوس گیری آرد از اهمیت ویژه ای برخوردارست و باید در تمامی مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: این اقدام نه فقط بر کیفیت آرد اثرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد. پوراحمد در ادامه به مشکلات و چالش های موجود در عرصه تولید و توزیع آرد اشاره نمود و اظهار داشت: برای حل این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف است. وی ادامه داد: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه برداری از محصولات، بطور مرتب به انجام می رسد تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل نماییم. پوراحمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ سازی درباب استفاده از نان تیره و آرد کامل، اضافه کرد: این فرهنگ سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان های سالم تر تشویق شوند.


منبع:

1403/11/17
10:38:48
5.0 / 5
4
تگهای خبر: دستگاه , سلامت , كیفیت , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
بیو بگ BioBag