محققان پی بردند؛
کووید در حاملگی به نوزاد لطمه می زند؟
بیو بگ: تحقیقات جدید نشان نمی دهد که رشد مغز در کودکانی که در رحم مادر در معرض کروناویروس قرار می گیرند، مختل شود.
به گزارش بیو بگ به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران اخیراً گزارش دادند که تفاوت قابل توجهی در رشد در یک سال، یک سال و نیم و دو سال بعد از تولد بین کودکانی که مادرانشان در دوران حاملگی دچار کووید بودند و آنهائیکه مبتلا نبودند، وجود ندارد.
این یافته ها باتوجه به جدید بودن کروناویروس برای گونه های انسانی، مقیاس جهانی شیوع اولیه کووید ۱۹، ماهیت بومی این ویروس که نشان دهنده ارتباط مداوم برای افراد حامله است، حیاتی هستند.
برای این مطالعه، پژوهشگران داده های بالاتر از ۲۰۰۰ مادر جدید و فرزندانشان را به عنوان قسمتی از مطالعه ارزیابی ایمنی حاملگی در طول همه گیری بررسی کردند. مادران جدید بین ماه می ۲۰۲۰ و آگوست ۲۰۲۱ استخدام شدند.
به گفته پژوهشگران، حدود ۱۱ درصد از مادران شرکت کننده در دوران حاملگی به کووید ۱۹ مبتلا شده بودند.
پژوهشگران دریافتند که غربالگری های رشدی که در ماه های ۱۲، ۱۸ و ۲۴ انجام شد، هیچ افزایش قابل توجه خطر تأخیر در کودکانی را که در رحم مادر در معرض کووید قرار گرفتند، نشان نداد.
به عنوان مثال، در ۱۲ ماهگی، حدود ۳۲ درصد از کودکانی که در معرض کووید قرار گرفتند، نتایج غربالگری غیرطبیعی داشتند، در مقایسه با ۲۹ درصد کودکانی که در معرض کووید قرار نگرفته بودند.
در ۲۴ ماهگی، درصدها یکسان بود - حدود ۱۷٪، چه کودکی در دوران حاملگی در معرض کووید قرار گرفته باشد یا نه.
با این حال، پژوهشگران هشدار می دهند که ممکنست خیلی زود باشد که بگوییم این خردسالان گرفتار تأخیر رشدی نخواهند شد.
دکتر «آندریا ادلو»، نویسنده ارشد، اشاره کرد که ابزار غربالگری مورد استفاده پژوهشگران ۱۰۰ درصد دقیق نیست و سایر مطالعات قرار گرفتن در معرض بیماریهای عفونی در دوران حاملگی را با افزایش ریسک رشد کودک مرتبط می دانند.
ادلو که معاون رییس تحقیقات زنان و زایمان در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون است، نتیجه گیری کرد: «در زمینه مطالعات تکمیلی و مطالعات بزرگ تر که نتایج متفاوتی را ارائه می دهند، صادقانه ترین پاسخ بهترین است: ما هنوز نمی دانیم.»
منبع: biobag.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب