فرشیدی خبر داد؛
انجام یک میلیون و ۱۷۴ هزار بازرسی بهداشتی از اماکن عمومی
به گزارش بیو بگ، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: بازرسان بهداشتی از ۱۵ اسفند تا ۱۳ فروردین یک میلیون و ۱۷۴ هزار بازرسی از اماکن صنفی و عمومی انجام دادند.
به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، حسین فرشیدی، در مورد افزایش بازرسی ها از اماکن تهیه و پخت غذا در روزهای نوروز، اضافه کرد: در این زمان ۸۵۹ هزار امکنه که در رابطه با غذا بوده بازرسی شده که مکانهای عمومی ۳۱۴ هزار بازدید و مکانهای بین راهی ۲۹ هزار بازدید را بازرسان ما داشتند. وی افزود: تعداد ۶۰۰ هزار کلرسنجی از آب های آشامیدنی انجام شده که برای پیشگیری از هر گونه طغیان باید جلوی مسمومیت غذایی با آب آلوده یا غذا را گرفت. فرشیدی ضمن اشاره به ۱۲ هزار نمونه برداری از اماکن صنفی غذایی اضافه کرد: متأسفانه فساد یک میلیون کیلوگرم غذای فاسد تائید شد. وی تصریح کرد: بعد از انجام بازرسی ها، ۱۱۷ هزار اخطار کتبی برای متخلفان صادر شد و همینطور ۱۴ هزار مورد به مراجع قضایی معرفی و ۳ هزار و ۵۰۰ مورد به دلیل تخلف پلمب شدند. فرشیدی اظهار داشت: نظارت صورت گرفته بر آب و غذا از بیماری های اسهال و مسمومیت جلوگیری می کند که در می تواند در کاهش بار بیماری مؤثر باشد.
منبع: biobag.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب