مطالعات نشان می دهد؛

گوشت قرمز تأثیر مستقیم بر التهاب بدن ندارد

گوشت قرمز تأثیر مستقیم بر التهاب بدن ندارد

به گزارش بیو بگ، تحقیقات نشان می دهد گوشت قرمز به تنهایی امکان دارد به صورت مستقیم با التهاب در بدن مرتبط نباشد.



به گزارش بیو بگ به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، گمانه زنی های قبلی نشان داده است که خوردن گوشت قرمز منجر به سطوح بالاتر التهاب می شود و در نتیجه در افزایش ریسک بیماری های قلبی عروقی نقش دارد.
با این حال، شواهد مطالعه اخیر نشان داده است که مصرف گوشت قرمز با التهاب مرتبط نیست و در عوض، این رابطه بیشتر با شاخص توده بدنی است.
گوشت قرمز یک ماده غذایی رایج در رژیم غذایی است که متخصصان گاهی اوقات به علل سلامتی محدود کردن مصرف آنرا سفارش می کنند.
محققان ۳۶۳۸ شرکت کننده بین سنین ۴۵ تا ۸۴ سال را بررسی کردند. محققان داده های بدست آمده از پرسشنامه بسامد مواد غذایی و همینطور داده هایی را در مورد قد و وزن جمع آوری کردند. آنها متغیرهای کمکی گوناگونی همچون سیگار کشیدن، سطح فعالیت بدنی، سطح تحصیلات، سن، جنسیت و درآمد خانوار را هم بررسی کردند.
محققان مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده توسط شرکت کنندگان و ارتباط آن با نشانگرهای التهابی خاص را مورد بررسی قرار دادند. آنها متابولیت های پلاسما را بعنوان «تأثیر رژیم غذایی بعد از فرآوری، هضم و جذب غذا و ارتباط با نشانگرهای التهاب» بررسی کردند، که به توضیح رابطه بین رژیم غذایی و سلامتی کمک می نماید.
نتایج این مطالعه نشان داد که عامل مهم دخیل در این رابطه، شاخص توده بدنی شرکت کنندگان بود.
هنگامی که محققان شاخص توده بدنی را محاسبه کردند، ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و شاخصهای التهاب پیدا نکردند. این مساله در مورد گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده صادق بود.
در مقابل، زمانیکه آنها شاخص توده بدنی را در نظر نمی گرفتند، بین مصرف گوشت قرمز و التهاب ارتباط وجود داشت.
تفاوت اصلی در مورد متابولیت گلوتامین بود. سطوح بالاتر گلوتامین نشان دهنده التهاب کمتر است. آنها دریافتند که مصرف بیشتر گوشت قرمز فرآوری نشده با سطوح متابولیت کمتر مرتبط می باشد.
با این حال، محققان براین باورند که نتایج هنوز به طور عمده به این نتیجه می رسد که مصرف گوشت قرمز به تنهایی با التهاب مرتبط نیست.
محققان دریافتند که وزن بدن یا به احتمال زیاد، چاقی و گوشت قرمز به صورت بالقوه محرک مهم تر التهاب در کل بدن است.
تحقیقات بیشتری برای درک اثرات بالقوه منفی و مثبت مصرف گوشت قرمز مورد نیاز است.


منبع:

1402/08/16
09:15:23
5.0 / 5
360
تگهای خبر: بیماری , سلامت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بیو بگ BioBag