ارزیابی جهانی شاخص های خطرزای سبك زندگی در نوجوانان

ارزیابی جهانی شاخص های خطرزای سبك زندگی در نوجوانان

به گزارش بیو بگ در ارزیابی جهانی شاخص های خطرزای سبك زندگی در نوجوانان مشخص شد از هر سه نوجوان یك نفر در معرض خطر است.


به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان به سرپرستی محققان دانشگاه كوئینزلند در استرالیا جامع ترین تحقیق جهانی در مورد شاخص های اصلی خطرزای سبك زندگی در بروز بیماری های غیر قابل واگیر را در نوجوانان انجام دادند.
این متخصصان اطلاعات سازمان جهانی بهداشت (WHO) از ۳۰۴ هزار و ۷۷۹ دانش آموز ۱۱ تا ۱۷ ساله از ۸۹ كشور جهان را بررسی نموده و دریافتند در ۳۵ درصد نوجوانان سه یا چند فاكتور خطرزای سبك زندگی وجود دارد.
بیماری های غیر قابل واگیر از قبیل بیماری های مزمن تنفسی و قلبی عروقی، دیابت نوع دو و سرطان ها از عوامل اصلی كیفیت پایین سلامت و مرگ و میر زودهنگام است كه هفت مورد از ۱۰ مورد مرگ و میر سالانه در جهان را به خود اختصاص می دهد.
عدم مصرف كافی میوه ها و سبزیجات و نداشتن فعالیت بدنی از برجسته ترین شاخص های خطرزای سبك زندگی در بروز بیماری های غیر قابل واگیر در بین نوجوانان است. همینطور در مجموع پسران نسبت به دختران با شاخص های خطرزای بیشتری روبرو هستند.
در این بررسی آمده است: نوجوانان در منطقه آمریكا با بالاترین میزان شاخص های خطرزا روبرو هستند چون كه در حدود ۵۶ درصد از نوجوانان آمریكایی سه یا چند فاكتور خطرزا مشاهده می شود و این درحالیست كه این رقم در منطقه "وسترن پاسیفیك" حدود ۴۵ درصد است.
به گزارش مدیكال اكسپرس، به قول محققان یافته های بدست آمده نگران كننده است چونكه پیش زمینه های بیماری های غیر قابل واگیر اغلب از دوران كودكی خویش را نشان می دهند. خیلی از این رفتارها در دوران نوجوانی حاصل می شود و در دوران بزرگسالی هم ادامه پیدا می كند و قرار گرفتن در معرض هر یك از این شاخص های خطرزا می تواند با كیفیت پایین سلامت و مرگ و میر زودهنگام ارتباط داشته باشد.



1398/10/05
15:19:00
5.0 / 5
4224
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , دانشگاه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
بیو بگ BioBag